Радник Офісу Президента Михайло Подоляк прокоментував заяву Міноборони росії, що втеча російських окупантів з острова Зміїний була жестом "доброї волі". Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

ЗСУ завдали кілька точних ударів островом Зміїний, де російські окупанти облаштували собі базу. Після низки "прильотів" загарбники поспіхом втекли. У Міноборони росії поспішили все пояснити і заявили, що це нібито був жест "доброї волі". До речі, така ж заява звучала від представників росії, коли виводили війська з Київської області після неуспішного штурму столиці.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Михайло Подоляк вирішив прокоментувати заяву та зазначив, що окупанти просто "отримали на горіхи". Також він додав, що тепер картина починає прояснюватись і щоб Кремль показав свою добру волю, ЗСУ потрібно просто більше зброї.

Скрин twitter
Скрин twitter

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Все за планом? Знову ж таки як "добра воля" російські війська біжать з острова Зміїний - підтвердили в Міноборони росії. Отже, щоб Москва показала свою добру волю, ми повинні її регулярно бити. Коротше - більше зброї і швидше світ без нацистської літери Z...", - прокоментував ситуацію Подоляк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, ми писали, Служба безпеки України вирахувала чергового колаборанта, любителя "русского міра": підозрюють екснардепа від "Партії регіонів".