Пєсков заявив, що Україні доведеться погодитись на всі умови росії, коли відновляться перемовини.

Після заяви міністра оборони рф Сергія Шойгу про нібито захоплення окупантами усієї Луганської області, у Москві заговорили про поновлення переговорного процесу. Про це пишуть у російських ЗМІ.

Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube
Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube

Кремль знову почав висувати ультиматуми. Зокрема, спікер путіна Дмитро пєсков заявив, що Київ має зрозуміти умови рф, погодитися на них і сісти за стіл переговорів, а також у документальній формі зафіксувати всі забаганки москви.

Інформація про те, чого саме прагне путін складається з таких пунктів, як визнання російського суверенітету над Кримом, визнання незалежності незаконних "республік" "л/днр" у межах Донецької та Луганської областей. Також - забезпечення "нейтрального" статусу України, відмова від руху в НАТО, розв'язання питань щодо "демілітаризації та денацифікації" української держави, а також визнання російської мови державною.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак зараз цей набір "правил" імовірно трохи зміниться, через досі окупований Херсон, тому, швидше за все, Херсонська область також буде серед забаганок путіна.

У своїй промові писок путіна заявив, що нібито Захід робить ставку на продовжені війни, та "не дає Україні робити власний вибір". Проте такі заяви, імовірно, спрацьовують на власних зомбі-громадян, та тих, кого не оминула лиха доля потрапити під вплив пропагандистської машини.

Нагадаємо, ми писали, що у "ДНР" окупанти незаконно утримують у "в'язницях" понад 10 тисяч маріупольців.

Як повідомляв "Знай.ua" як врятувати бізнес прифронтових територій, – Артур Палатний озвучив низку кроків.

Також "Знай.ua" інформував, що Михайло Подоляк назвав дві причини перемоги ЗСУ військовим шляхом.