Радник міністра МВС Вадим Денисенко розповів про підписання путіним указу про мобілізацію, однак бажання у окупантів воювати є лише на словах.

Денисенко прокоментував указ про мобілізацію від путіна в ефірі Еспресо. За його словами, кілька днів тому підписали указ про "мобілізацію як технічну, так і не виключається можливість людської мобілізації".

Вадим Денисенко. Фото: скриншот Youtube
Вадим Денисенко. Фото: скриншот Youtube

ФСБ досить часто робить подібні провокації. Їм потрібно показати, що нищать мирних жителів. Мобілізації як технічної, мається на увазі заводи, підприємства, виробництва. І, судячи з усього, не виключається можливість мобілізації людської. Але ми все чудово розуміємо що у рф на сьогодні є стійке небажання абсолютної більшості людей іти в армію. Вони хочуть дивитись цю війну по телевізору, вони категорично не хочуть йти в армію, іти і воювати. Скрита мобілізація показує, що вони насправді не мають черги у військкомати. Вадим Денисенко

Денисенко впевнений, що у рф не мають можливості набирати стільки багато людей як вони хотіли. Не виключено, що це лише качання історії для того, щоб дати можливість ще більше закрутити гайки. Радник МВС пояснює свою позицію відсутністю будь-якої опозиції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Навіть ті люди які раніше дозволяли собі певні речі, вони навіть не згадали про Кременчук

Тому влаштовують обстріли російських міст — можливо провокації, щоб росіяни простіше поставилися до загальної мобілізації.

Нагадаємо, ми писали, що партизани в окупованому місті довели, що не бояться росіян — погрожують розправою і чекають на ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти звинуватили Україну в обстрілі Бєлгорода, але "нагодувати" всіх черговою брехнею не вдалося.

Також "Знай.ua" інформував, коли будуть переговори Володимира Зеленського та путіна, дата майже на межі.