З усіх боків уже ходить багато розмов про те, що Володимир Зеленеський хоче зустрітися з володимиром путіним для обговорення закінчення війни.

Чи так це, що за цим стоїть, коли можлива ця зустріч і який буде її результат? На ці запитання спробувала відповісти відома тарологиня Валентина.

"Це вкидання, що б там не говорили... Так, Зеленський, каже, що хоче зустрітися з путіним, але він має намір обговорювати суворо прийняті питання, а не питання капітуляції, тупої денацифкації та іншого. Він готовий вирішувати питання капітуляції рашисткої орди з України.. Як це може відбуватися? Ну, у путіна підгоряє пукан" , - упевнена експертка.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Валентина згадала, що за 4 місяці війни президент росії нарешті вискочив зі свого бункера і поїхав до Туркменістану на саміт, де його навіть ніхто не зустрів біля трапа літака. Тарологиня вирішила розкрити секрет, навіщо путін зважився на це

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сердар Бердимухамедов, президент Туркменістану. Фото: Знай.ua
Сердар Бердимухамедов, президент Туркменістану. Фото: Знай.ua

"Бажає, щоб вступили з ним війну... Бажає особисто переконатися, що Сердар Бердимухамедов (новообраний президент Туркменістану - прим.ред.) його підтримає... А що ж Сердар? Він поки що на виборі, він йому, як спис у спину вставив і відмовив. Він зробив йому якусь відповідь, як удар у серце... Людина поставила його в глухий кут... Може на словах він щось і пообіцяв, але вирішив почекати",- заспокоїла Валентина.

Навіщо путін поїхав до Туркменістану, розклад Таро
Навіщо путін поїхав до Туркменістану, розклад Таро

Також тарологиня стверджує, що володимир путін має намір переконатися. що найближчі країни за нього, а вони проти нього та проти війни. Вони чхати хотіли на його амбіції та на захист його правління.

Нагадаємо, що тарологиня Людмила Хомутовська сказала, що стане знаком кінця війни, загибель неминуча: "Починаючи з 190 дня" .

Раніше ми повідомляли, коли будуть переговори Володимира Зеленського та путіна, дата майже на межі: "Ситуація безвихідна".