У Британській розвідці оприлюднили останні оновлення щодо розвернутих бойових плацдармів на території України.

Попри зусилля ЗСУ війська рф, на цей час, просуваються вперед, а бої в Лисичанську та навколо нього на Луганщині за останній тиждень посилилися. Про це повідомляють у міноборони Великої Британії у Twitter.

Скриншот повідомлення британської розвідки. Фото: скриншот Twitter
Скриншот повідомлення британської розвідки. Фото: скриншот Twitter

Лисичанськ, останній великий населеним пункт Луганської області, що залишався, під контролем України, захопили росіяни. Тепер увага Росії майже напевно перейде на захоплення Донецької області, більша частина якої залишається під Україною. розвідка Британії

За прогнозами британської розвідки, боротьба за Донбас і надалі буде виснажливою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мапа бойових дій, джерело британська розвідка. Фото: скриншот Twitter
Мапа бойових дій, джерело британська розвідка. Фото: скриншот Twitter

Також повідомляють, що через блокаду морських портів вмф рф, з боку Одеси, це серйозно обмежує експорт збіжжя з України.

Через це експорт сільськогосподарської продукції України у 2022 році навряд чи становитиме понад 35% від загального обсягу 2021 року. Саме втручання Росії у сільськогосподарський сектор України продовжує посилювати глобальну продовольчу кризу. повідомляють у розвідці.

Війна вже призвела до серйозних збоїв у ланцюжках постачання насіння та добрив, від яких залежать українські фермери.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" СБУ виявила чергового інформатора окупантів - збирав дані для ракетних ударів, але невдало.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ завдали точного удару по окупантах у Мелітополі.