В ГУР перехоплюють розмови окупантів, цього разу дружина ДНРівця, який має російське громадянство, пропонує тому тікати з фронту.

Чергове перехоплення розмови оприлюднили в ГУР на Youtube. Спочатку дружина, яка проживає у Донецьку, розповідає, що, зі слів військком, його мобілізували незаконно і радить тікати в росію, заплативши хабар на кордоні.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Тебе взагалі не повинні були забирати. Тому, що в тебе і прописка, і паспорт – російські. І з цим листом, щодо прописки, можна спокійно їхати, навіть ДНРівський не показувати. Він сказав - "хай їде, тому що там буде біда". Тобто, у нас тут, в Донецьку. Треба валити. дружина окупанта

Далі вона каже, що насправді все досить просто - сідаєш та їдеш, платиш на кордоні від 50 до 80 тисяч і живеш в Таганрозі, у знайомих.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також вона розповідає про "кіпіш" який постійно відбувається.

З якогось села, не знаю з якого, з Урожайного чи звідки, 30 людей відправлятимуть кудись на передову в якесь село, де немає світла, зв’язку. І кожні три дні чи десять днів будуть цих 30 людей міняти. Тільки скільки потім з цих 30 залишиться… В Інтернеті написали, що було 500 людей. Там був такий кіпіш! Там і "швидкі" викликали.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Дружина також розповідає, що з інформації в мережі військові за пістолети, за автомати хапаються та не можуть вгамувати жінок, які, імовірно, втратили своїх чоловіків та дітей.

Нагадаємо, ми писали, що українські захисники "похлопали" склади із артбоєкомплектами російської армії: погано ховалися.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Піонтковський розповів, як світ тепер ставиться до росії.

Також "Знай.ua" інформував, що бойовий дух росіян опустився до критичної точки після висловлювань Ігоря Гіркіна про HIMARS.