Війна триває, окупанти втрачають бадьорість через втрати та вид 200-х та 300-х, лише забувають, що самі прийшли на українську землю сіяти хаос, смерті та розруху.

В черговий раз СБУ оприлюднило розмову загарбника зі слабкими нервами зі своєю дружиною. Від голосу дружини у окупанта сталася справжня істерика, він боїться, що не повернеться додому живим, адже кількість вбитих та поранених вражає.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

З розмови чути, що загарбник мріє просто повернутися додому живим. А дії ЗСУ викликають у рашистів нервові зриви та бажання лікуватися. Окупант знаходиться на Херсонщині, та розповідає дружині про реалії війни.

Це на все життя, я хворий. Ти знаєш, скільки я трупів побачив? Без голови, без ніг, без тулуба, без нічого, просто, що у "цинках" приходять. Просто збирають, скидають частини, шматки. Морок, я не вилікуюсь від цього ніколи. каже російське

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Він уже не уявляє, як це – жити звичайним життям у мирному місті. Якщо повернеться, планує об’їздити церкви та монастирі. Але хіба можна замолити ті гріхи та звірства, які рашисти чинять в Украіні?

СБУ нагадує, що у російських солдатів є надійний спосіб зберегти своє життя. "Гаряча" телефонна лінія 2402 працює для усіх окупантів, які хочуть здатися у полон.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов розповів про неймовірну кількість українців, які вже захищають Батьківщину.

Як повідомляв "Знай.ua" російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти можуть заманювати українців із захоплених територій на війну, проблеми з живою силою.