У МЗС України висміяли претензії мзс рф лаврова через "злив" розмови путіна та Макрона, та назвали таку "хворобу" дисоціативним розладом.

Глава МЗС рф Сергій лавров згадав про дипломатичну етику, коментуючи оприлюднення змісту розмови лідера Франції Емманюеля Макрона та президента росії путіна Про це написав речник МЗС України Олег Ніколенко у facebook.

лавров. Фото: Youtube
лавров. Фото: Youtube

Лавров згадав про дипломатичну етику, коментуючи оприлюднення змісту розмови лідера Франції Еммануеля Макрона та президента росії Владіміра путіна напередодні повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Олег Ніколенко

Сергій Лавров, скріншот: YouTube
Сергій Лавров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ніколенко нагадує, що лавров чомусь не згадав випадок, який трапився в листопаді 2021 року, коли його відомтсво оприлюднило конфіденційну переписку міністрів закордонних справ Німеччини та Франції в контексті діяльності Нормандського формату.

Як ви розумієте, дозвіл на це вони не давали. Ось і виходить такий собі дисоціативний розлад в російській дипломатії. Кажуть одне, а роблять інше. підкреслив Ніколенко.

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Танкович з "Дизель шоу" показав справжнє обличчя глави МЗС росії лаврова.

Як повідомляв "Знай.ua" речниця мзс рф Захарова викликала відразу вульгарними фото.

Також "Знай.ua" інформував, що білоруський диктатор лукашенко закликав рф "тримати палець" на червоній кнопці.