У російських окупантів вже закінчуються приводи для радості, тому на весь світ почали пишатися тим, що вони крадуть зерно в України.

Таку думку озвучила головна пропагандистка країни Маргарита Симоньян в ефірі політичного ток-шоу, де звикли обговорювати виключно Україну та поганий Захід, але аж ніяк не свої проблеми.

Цього разу вони відкрито почали обговорювати те, кому та скільки потрібно продати зерна, яке вони вивезли із Херсонської області після початку повномасштабного вторгнення.

Херсон. Фото: Telegram
Херсон. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"У Херсонській області, яка як відомо аграрна, там уже починає встигати врожай. Ось увесь світ переживає, що буде продовольча криза. Слава богу нам переживати нема за що, більше того, ми можемо зі світом поділитися. З тими з цього світу, хто вестиме себе пристойно. Комусь ми можемо продати, комусь можемо просто допомогти" - розповідає жінка.

Вона так розповідає, ніби сама його садила, і це все її особисто. Після цього пропагандистка дорікнула Індії та США за посуху, в якій вони зовсім не винні.

Збір врожаю картоплі, скріншот: Youtube
Збір врожаю картоплі, скріншот: Youtube

Це все звучить вкрай цинічно та бридко, адже, за її словами, місцеві жителі живуть за рахунок урожаю, і зараз почали розраховувати, що все це можна збувати в Крим. Вони зовсім не чують людей.

Маргарита Симоньян \\ кадр з ефіру
Маргарита Симоньян \\ кадр з ефіру

Мабуть, варіант того, що скоро українські військові повернуться до міста, і тим самим звільнять його, Маргарина Симоньян не розглядає. А зовсім дарма. Це станеться вже зовсім скоро, ще до збирання першого врожаю, яким український уряд і народ особисто розпоряджатимуться.

Нагадаємо, що Подоляк назвав кількість загиблих загарбників на війні Росії проти України: підготовлених частин дуже мало

Раніше повідомлялося, що Кирило Буданов із ГУР упевнений, що Росія не зупиниться на Донбасі .

Також, Олексій Арестович озвучив черговий сміливий прогноз щодо окупантів, великих перемог їм більше не бачити