В Міністерстві оборони повідомляють, що ворог продовжує поступовий рух, щоб захопити адміністративні одиниці Донецької та Луганської областей, та готується прориватися у бік Запоріжжя.

Російські окупанти планують продовжити свій наступ, щоб вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Щоб продовжити наступ на Донбас, загарбники посилюють свої війська на Запорізькому напрямку. Про це 7 липня на брифінгу повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube
Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube

Маляр зазначає, що згідно з розвідувальними даними Генерального управління розвідки, ворог стримуватиме українські сили спротиву від просування до держкордону, а також може наступати як у напрямку Запоріжжя, так і здійснювати обхідні маневри, у напрямку Велика Новоселівка - Покровське, очевидно, з метою оточення наших підрозділів.

ГУР не виключає, що підрозділи рашистів посилились щонайменше п'ятьма батальйонними тактичними групами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами Ганна Маляр, ворог буде утримувати вже захоплені території правобережної частини Херсонської області, та робити спроби прорватися на Криворізькому та Миколаївському напрямку. Очікують, що на кордонах Одеської та Миколаївської областей посилиться робота ДРГ.

Нагадаємо, ми писали, що російський окупант після двох місяців перебування на фронті впав в істерику від побачених реалій війни.

Як повідомляв "Знай.ua" у мережі показали, як рашисти маскують гранати — прогулянка лісовою стежкою може перерости в трагедію.

Також "Знай.ua" інформував, що "друга армія світу" відчуває проблеми з грошима: скоро відправлятимуть воювати з лопатами в руках.