У росії почалася серйозна проблема з кадрами і воювати проти України вже практично нема кому, оскільки в бій відправляють інвалідів без кінцівок. Про це повідомляє Сергій Стерненко у своєму telegram-каналі.

За час повномасштабної війни проти України росія втратила безліч бойової техніки та ще більше живої сили. Тільки за офіційними даними кількість загиблих російських окупантів наближається до позначки 37 тисяч, а ще безліч поранених.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Так, зважаючи на все, ЗСУ створили російським загарбникам серйозні проблеми з кадрами. Про це свідчить те, що на війну відправляють людей з інвалідністю без кінцівок.

В одному з російських ЗМІ розповіли про окупанта, який без ноги вирушив воювати, а в результаті залишився і без другої. Зазначається, що повернутися додому загарбникові допоміг один із влучних українських снайперів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Окупант із інвалідністю воював в Україні. Фото: скрін
Окупант із інвалідністю воював в Україні. Фото: скрін

"Снайпер ЗСУ підстрелив інваліда без ноги. Йому ампутували другу", - йдеться у заголовку ЗМІ.

З ситуації посміявся Сергій Стерненко, зазначивши, що такий розклад його тішить.

"Гарна гра. Мені подобається", - написав Стерненко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".