Окупант, який загинув в Україні отримав посмертну нагороду, яку видали його малому синові. Хлопчика підтримав дід, який втратив відповідно свого сина.

Відео оприлюднив тееграм-канал "Маршал". Коментатор дивується, та зазначає, що таке можливо почути тільки в росії.

Родина загиблого рашиста. Фото: скриншот Telegram
Родина загиблого рашиста. Фото: скриншот Telegram

Таке можна побачити тільки в росії. Син загиблого військового отримує нагороду від міноборони, а його дід говорить, я подіваюся ти виростеш та підеш стопами свого батька. коментують повідомлення

Родина загиблого рашиста. Фото: скриншот Telegram
Родина загиблого рашиста. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто сказати, що між росіянами та етнічними меншинами в рф, почали відбуватися конфлікти. Буряти, які великою кількістю рушили на фронт воювати проти України, стали ставити незручні питання та відмовлятися від мобілізації. У рф ставляться до них не найкращим чином, а на фронті кидають у саме пекло. Час від часу серед окупантів відбуваються навіть перестрілки, що тішить українців, хоча й не призводить до значних втрат противника.

Проте не дивно, що дід відправляє онука слідом за батьком, адже в росії більша частина чоловічого населення сподівається лише на чергові військові загарбницькі "спецопеерації", адже іншою роботою путін так і не зміг забезпечити своїх чисельних громадян.

Нагадаємо, ми писали, що житель Маріуполя розповів про настрої людей у ​​місті: фільтраційні списки, вода до 3 поверху та відсутність бензину.

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандистка Симоньян показала свою мерзенну сутність: ділить награбоване, наче щуриха.

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро Медведєв побачив "перемогу" для росії у відставці Бориса Джонсона.