Ексміністр праці Польщі Пьотр Кульпа вирішив висловитися щодо війни в Україні. Він зазначив, що відбудеться у тому випадку, якщо буде знято санкції.

Свою думку він озвучив в інтерв'ю телеканалу "Апостроф TV".

Чоловік вважає, що санкції проти російської федерації не можна знімати у жодному разі, найближчим часом так точно. Це може призвести до того, що ситуація повториться ще з більшим розмахом, і Кремль підготується до нового раунду.

Санкції проти Росії
Санкції проти Росії

"Якщо санкції знімуть, лише питання часу, коли росія відновить свої мілітарні можливості і прийде в Україну. А це означає, що не буде відродження України — гроші інвесторів не прийдуть. Безпека — необхідний інструмент будь-якої економічної діяльності. Санкції мають бути прив'язані до здавання росією ядерної зброї" - каже Петро Кульпа.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Така зброя для Росії означає, що їм завжди буде розташовуватися одна людина, і це путін. У його оточенні одні злочинці, відповідно, лад цієї держави не зміниться.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Саме тому зараз важливо нагадувати світовим лідерам про санкції, і чому треба з їхньою допомогою добити росію. У них і так почалися великі проблеми через це. Компанії щодня залишають ринок, а можливості постачання озброєння закриті. Це не може не тішити, але ще недостатньо для повного краху Росії.

Нагадаємо, що війна проти України триває вже чотири з половиною місяці. Вони хочуть затягнути конфлікт, щоб якнайшвидше накопичити резерви.

Нагадаємо, що дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі

Раніше повідомлялося, які наслідки залишають фосфорні бомби на обличчях людей: 83-річний дідусь вижив під обстрілом, але змінився до невпізнання

Також, боєць ЗСУ, якому розірвало руку і ногу, закликає помститися росіянам за всяку ціну .