Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив прокоментувати нові погрози від диктатора путіна, а також чи є загроза наступу на Харків.

Про це радник голови ОПУ Олексій Арестович сказав у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

Справа в тому, що напередодні диктатор путін заявив, що "росія ще не розпочинала війну проти України", і розраховано це на внутрішню аудиторію.

"Путін виступає для внутрішньої аудиторії. Вони провели якісь виміри, подивилися на запити суспільства і намагалися якось відповісти. На це все є одна відповідь: не починали, але вже закінчуєте. Всім цим потугам залишилося дуже недовго. Місяць-півтора і вони поступово всі згортатимуть, мається на увазі спроби наступу", - пояснив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Чи вірити цьому прогнозу радника голови ОПУ – незрозуміло, проте сподіваємося, що так і буде.

Також чоловік прокоментував можливий наступ росіян на Харків. Поруч стоїть 144 дивізії, і буде вкрай неприємно, якщо це станеться. Проте, ймовірність малоймовірна, адже вони налаштовані зараз на інші території.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"За задумами, цілями та завданнями, які вони ставлять - це не Харків. Якщо покинуть, то будуть ідіотами. Звичайно, нашим стане там нелегко. Але, з іншого боку, не буде посилення Слов'янського та Ізюмського угруповань", - зазначив Арестович.

Нагадаємо, що росіяни мають переваги в артилерії, проте ВСУ має дещо ефективніше - перемога за нами

Раніше повідомлялося, що Туреччина встромила ніж у спину Україні ганебно підігравши рашистам.

Також, ЗСУ про амуніцію російських загарбників, які накривають артилерією