Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що існує кілька сценаріїв завершення війни і всі вони є негативними для країни-агресора. Про кожного з них він розповів на конференції Forbes Ukraine "Будуємо разом".

Олексій Резніков вважає, що існує три сценарії завершення війни в Україні. У першому випадку – "жест доброї волі" з боку Кремля. Під контроль України віддадуть усі території, які були на момент 24 лютого 2022 року, а потім розпочнуться переговори щодо статусу Криму та Донбасу, які були окуповані після 2014 року.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

У другому випадку ЗСУ поступово відтіснятимуть і ліквідовуватимуть російських окупантів на полі бою. Резніков зазначив, що це "війна ресурсу на ресурс" і в Росії є перевага в живій силі та техніці, але "все не сучасне і старовинне".

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також, за словами Олексія Резнікова, існує третій варіант розвитку подій і він найдраматичніший для росії. Йдеться про розвал Росії, як країни на кілька різних суб'єктів - Татарстан, Башкортостан і так далі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".