На Донецькому напрямку воїнам ЗСУ допомогли, позбавивши цілого батальйону "днр".

Про це повідомляють у СБУ, підтвердженням інциденту стало перехоплення розмови окупантів між собою. Один іншому орк хвалиться, що розбомбили 2 батальйон першого армійського корпусу "народної міліції днр", який воює у складі армії рф.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Пацани стояли десь під Бердянськом. Не отримували ні зарплати, ні*уя. Я так зрозумів, толком їх і не годували. А потім їх кинули кудись на передок. Вони там стояли мовчки, мовчали, стояли, почали назад відходити. Потрапили на росіян. Росіяни їх розх*рачили. Ось тобі армія, прикинь російський окупант.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Попри те, що загарбники хотіли зберегти цей випадок у секреті, це їм не вийшло, тим паче маючи такі "довгі язики". Однак мобілізовані з "л/днр" і так здогадуються, що їх використовують, як гарматне м’ясо. Скільки загинуло окупантів - наразі невідомо, але це стало неочікуваною допомогою для ЗСУ, які вже знищили понад 37,5 тисяч загарбників на українських землях.

Окупант. Фото: скриншот Youtube
Окупант. Фото: скриншот Youtube

Перехоплення розмов окупантів стає черговим доказом проколів та злочинів рф, про які дізнається весь світ.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти крадуть українські шкарпетки та захоплюються якістю.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти усвідомили, що путіну начхати на їхні долі і тікають з війни.

Також "Знай.ua" інформував, що у Дніпрі завівся ще один "мисливець за ППО", але СБУ затримала зрадника з російських спецслужб.