Президент України Володимир Зеленський анонсував нові постачання озброєння, яке стане "неприємним сюрпризом" для російських окупантів. Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

Володимир Зеленський зазначив, що Україна постійно веде переговори з дружніми країнами щодо постачання зброї, яка потрібна для захисту країни та деокупації тимчасово захоплених територій. Зокрема діалог ведеться з Нідерландами, які можуть передати озброєння, що дозволяє створити серйозні проблеми загарбникам.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Я не впевнений, що можу розповісти абсолютно все, про що ми домовляємося з урядом Нідерландів. Я не хотів би готувати Російську Федерацію до неприємних для них сюрпризів", - сказав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Президент наголосив, що на даний момент ЗСУ найбільше потребують артилерійських систем, у яких у ворога серйозна перевага.

"Я з усіма партнерами, які готові з нами говорити, надавати потужну підтримку, говорив про артилерію. Цього справді не вистачає", - додав гарант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".