В окупованому Криму невідомі місцеві жителі побили російського солдата, який вийшов на прогулянку в одязі із "Z"-символікою. Про це в ефірі своєї програми заявив один із головних пропагандистів Росії Володимир Соловйов.

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну літера "Z" у багатьох країнах почала асоціюватись із втіленням зла, новою свастикою. Все через те, що під цим "прапором" російські окупанти чинили і продовжують чинити страшні злочини, які не можна назвати ніяк інакше, окрім геноциду українців.

Символіка. Фото: скрін youtube
Символіка. Фото: скрін youtube

Як виявилося, нову свастику не схвалюють і в тимчасово окупованому Криму. Так, Володимир Соловйов розповів, що на півострові місцеві жителі жорстоко побили російського окупанта за символіку Z.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"На ньому був цивільний одяг, що не кидається в очі. З того що кидається в очі були лише прогресивні літери "Z" на одязі. Саме це і не сподобалося трьом місцевим юнакам, які, ймовірно, були з кримських татар. Вони напали і жорстоко побили його, коли на вулиці поменшало людей. Юнаки переслідували військового до другого КПП санаторію, він отримав тяжкі травми", - розповів пропагандист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти обрали наступне місто на Донбасі для руйнування - ЗСУ попереджено, і готові дати відсіч.

Також наш портал інформував, Олег Жданов розповів, як швидко ЗСУ зможуть звільнити Херсон від окупантів і що для цього потрібно.

Крім того, наш портал повідомляв, що в Росії дід своєрідно підтримав батька онука, що втратив: таке можна почути тільки в Росії.