Російські окупанти почали визнавати, що воїни ЗСУ перевершують їх у вмінні вести війну. Про це свідчить розмова загарбників, яку вдалося перехопити СБУ.

Командир російської розвідроти скаржиться іншому окупанту, що вони ледве утримують зайняті позиції на Харківщині через те, що ЗСУ постійно атакують їхні позиції та знищують техніку.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

"Вони піднімаються і дивляться дронами, куди потрапляють. І починають мінометити. За день сім одиниць техніки спалили просто: камаз броньований, ще якусь х**ню там", - бідкається окупант.

При цьому російські окупанти визнають перевагу українських захисників, які ювелірно знищують цілі. Вони зазначають, що підготовка у ЗСУ набагато краща, ніж у них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"У них мінометники та артилеристи точно стріляють, прямий п**дець. Вони пристрелені…", - зазначає загарбник.

У СБУ зазначили, що розмова була перехоплена ще до отримання Україною високоточних HIMARS. Можна припустити, що зараз істерика в окупантів ще більша.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".