Найближчими днями наступ російських військ стане неможливим, впевнений експерт Олег Жданов.

Його припущення ґрунтуються на успіхах наших воїнів. Лише за останню добу ЗСУ знищили шість військових складів рашистів. Поки що вони зберігають наступальні дії, штурмуючи наші позиції за рахунок військових запасів, але завтра їх треба буде звідкись привезти, і це під величезним питанням.

Вибух на російських складах БК. Фото: скриншот Youtube
Вибух на російських складах БК. Фото: скриншот Youtube

ЗСУ знищили шість військових складів рашистів – у Шахтарську, Новій Каховці, Сніжному, Дебальцевому, Донецьку та в Чорнобаївці.

За такої поразки тилів вести наступ найближчими днями стане практично неможливо. Поки що вони зберігають наступальні дії, штурмують наші позиції за рахунок військових запасів. Жданов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Вибух на російських складах БК. Фото: скриншот Youtube
Вибух на російських складах БК. Фото: скриншот Youtube

Якщо Кремль завтра скаже росіянам, що настав час допомагати армії воювати з "нацистами", то це спровокує соціальний вибух.

Навіть, якщо суспільство розпадеться надвоє, то буде 50% мобілізованих, які будуть категорично проти війни, вони поламають усю потенційну наступальну спроможність російської арміїю. вважає Жданов.

Жданов також зазначив, що росіяни різко прозріли, коли путін натякнув, що хоче впровадити всезагальну мобілізацію, та стали ставити незручні для влади запитання.

Нагадаємо, ми писали, що Лукашенко звинуватив НАТО в агресії та показав "звідки готується напад".

Як повідомляв "Знай.ua" Стрєлков-Гіркін захопився майстерністю ЗСУ та полив брудом російських генералів.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ знищили "найголовніше" командування російських військ — перехоплення розмов окупантів.