У лавах російських окупантів процвітає пияцтво, і збільшуються випадки дезертирства. "Друга армія" скаржиться, що їх наступ на позиції ЗСУ є неефективним. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України.

Російські окупанти усвідомлюють, що ЗСУ перевершують їх у рівні підготовки, тому більша частина настань провалюється.
Бойовий дух воїнів путінської армії утримується на низькому рівні, тому окупанти масово пиячать і за можливості втікають, щоб не воювати.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Морально-психологічний стан особового складу окупантів залишається низьким, наголошується системне вживання алкогольних напоїв та дезертирство. Окупанти скаржаться на неефективність своїх атак на українські позиції", - йдеться у повідомленні Генштабу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто зазначити, що про низький моральний дух російських загарбників свідчать аудіоперехоплення. Наприклад, в одному з останніх окупанти зізнаються, що воїни ЗСУ підготовлені набагато краще і влучно знищують їхні позиції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".