На росії від початку повномасштабного вторгнення загинуло понад 37 тисяч окупантів, проте путіну цього мало, він вдався до хитрощів - звільняє з тюрем зеків та вербує на війну, а тепер агітує відкрито, проте виходить як завжди через пень.

Зеки не надто спішать ставати гарматним м'ясом, у "другої у світі" армії з'являються проблеми із залученням гарматного м'яса на війну проти України. Треба сказати, що крім тих, хто загинув на війні проти України, ще більша кількість тих, хто поранений, та не може братися за зброю. Дідусь, схожий на зомбі закликає російську молодь йти вмирати за путіна.

Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram
Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram

Ефективність такої реклами сумнівна. Хіба що самогубці можуть спокуситися на таке.

Воєнком виглядає так, ніби його дістали з моргу, і от він стоїть сірого кольору та закликає йти на вірну смерть. Серед побажань до новобранців здоров'я (чого явно не скажеш по дідку) та бажання (вбивати мирних українців — не договорив дід).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Треба сказати, що чоловік справді здав за ці майже п'ять місяців та дійсно виглядає, ніби вже помер. Блогер Стерненко розмістив його фото до 24 лютого та на момент запису агітації.

Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram
Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram

Різниця між записами менше ніж 5 місяців.

Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram
Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram

Вийшло швидше антиагітаційне відео із такою сумною пикою, наче його завтра теж відправлять помирати.

Нагадаємо, ми писали, що українські артилеристи наводять жах на російських окупантів, випалюючи їхні позиції.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти масово пиячать і дезертують із передової, боячись вступати в бій із ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що російський пропагандист попрацював для української розвідки у прямому ефірі.