Україна погодиться припинити бойові дії, якщо росія залишить захоплені території. При цьому не до меж 2014 року, а до меж 1991 року.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов. Данилов підкреслив, що це стосується не тільки Херсонщини, вся наша рідна земля, яка була у нас визначена у 1991 році повинна повернутися під владу Ураїни. Це стосується як Донбасу, так і Криму.

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

Якщо агресор покине нашу землю, тоді ми одразу припинимо воювати. Але для цього ворог має звідси забратися з усіх земель, які у нас були зафіксовані після 1991 року. Це аксіома. Якщо він цього не зробить, то іншого шляху, як військового, у нас не буде — повідомив Данилов.

На запитання про Кримський міст, Данилов заявив, що росіяни стали більш серйозно ставитися до українців. Вони дуже ретельно охороняють Кримський міст, для охорони цього об'єкта поставлено шалену кількість коштів ППО.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Кримський міст, фото: скріншот із відео
Кримський міст, фото: скріншот із відео

Він повідомив про напругу російських окупантів через зброю, яку отримує Україна від західних партнерів. Загарбники посилили оборону цього стратегічного об'єкта.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти провалили головне завдання, поставлене путіним: у ГУР розсекретили подальші плани Кремля

Як повідомляв "Знай.ua" експерт запевнив, що у рашистів закінчується військова міць, яку проблемно поповнити, через успіхи ЗСУ

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти визнають перевагу воїнів ЗСУ та дивуються їх підготовці, та точності стрільби, мабуть, українці захищають свою землю від окупантів.