Стало відомо про те, чим зараз зайняте російське керівництво, і якою є ймовірність швидкого закінчення війни. Росія продовжує летіти прірву зі швидкістю світла.

На цю тему вирішив висловитись радник глави Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським юристом та правозахисником Марком Фейгіним.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

За його словами, на даний момент у Кремлі вже розпочали підготовку до програшу у війні проти України, адже чиновники почали розуміти – потяг, який летить зараз у прірву вже не зупинити.

"Російське керівництво зрозуміло, що воно програє. І мені здається, що вжиті ним заходи — це заходи післявоєнного устрою держави, яка програла війну. У них є люди, які сподіваються, що їм вдасться утримати Донецьку та Луганську області і на цьому торгуватися. Сьогоднішні переговори у Стамбулі щодо вивезення зерна показали, що із Заходом можна домовитися, але нічого не буде вирішено. Росія вже мертва" - каже радник голови ОПУ.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Зараз Олексій Арестович дуже хоче подивитися на процес, який знищить росію раз і назавжди, адже солдати та офіцери, виходячи з їхніх переговорів, давно вже усвідомили та змирилися з поразкою.

"Громадяни РФ починають про це здогадуватися, дивлячись на ситуацію в холодильнику. І тут питання, а чим це все закінчиться. А якщо це триватиме далі, то що буде з гаманцями. А головне, для чого це", - пояснив чоловік.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Сподіватимемося, що це справді так, і зовсім скоро весь світ побачить поразку росії, а українці зможуть знову зажити спокійно.

Нагадаємо, що секретар РНБО Олексій Данилов розповів, коли Україна перестане вести бойові дії

Раніше повідомлялося, що українська авіація Повітряних сил ЗСУ знищує ворога всіма можливими засобами .

Також російський пропагандист попрацював для української розвідки у прямому ефірі: дуже допоміг