Російські окупанти продовжують панікувати через озброєння, яке постачають західні партнери Збройним силам України. Переломний момент у війні вже близько.

Про це стало відомо завдяки новій опублікованій у мережу розмові росіянина з дружиною. Перехопили його співробітники Служби безпеки України, після чого опублікували на сторінках відомства у соціальних мережах.

Загарбники поголовно почали визнавати величезні втрати, а також той факт, що вони не мають можливості обчислити розташування сучасної техніки.

"Вони сидять, каву п'ють, кнопочки натискають і тебе просто закидають снарядами. А ти кидаєшся, як довбо**б. У нас уже тут стільки танків спалили, стільки техніки... А наші довбо**би навіть потрапити не можуть у них, вирахувати не можуть", – скаржиться окупант своїй дружині.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Видно, як вони бояться ударів від ЗСУ, які останні кілька днів активізувалися по всіх фронтах.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Головний військовий експерт в особі його дружини почав давати поради, щоб вони танками стріляли на таку відстань, проте той її засмутив, і зазначив, що ЗСУ виявилися занадто професійними, і стріляють на випередження.

"Так, х*лі... вони починають бити тебе за 3-4 кілометри. Куди ти танком стрільнеш?" - йдеться у перехопленій розмові.

Сподіваємося, що невдовзі всі російські окупанти усвідомлюють, який жах вони накохали, і покинуть наші землі назавжди.

Нагадаємо, про жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидані центром міста

Раніше повідомлялося, що єлоруський прикордонник пробрався в Україну, щоб воювати проти Росії

Також, надійний тил - як українці вірять у ЗСУ, підтримують та бажають перемоги