Дмитро Кулеба прокоментував сьогоднішню трагедію у Вінниці, підкреслюючи, що за кожну краплю крові військові злочинці російської федерації будуть відповідати перед судом.

Обстріли росіянами Вінниці відбувалися в той час, коли відбувалася конференція в Гаазі, присвячена відповідальності рф за злочини, які вона вчинила на території України. Про це повідомив глава МЗC України Дмитро Кулеба у своєму Twitter.

Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube
Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube

Поки в Гаазі відбувається Конференція з відповідальності під керівництвом Вопке Гукстра, росія вчиняє ще один воєнний злочин. Щонайменше одна дитина загинула серед інших жертв ракетного удару по Вінниці. Ми віддамо під суд російських військових злочинців за кожну краплю української крові та сліз Дмитро Кулеба

Також Дмитро Кулеба заявив, що дії російської федерації є нічим іншим як тероризмом.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скриншот повідомлення Дмитра Кулеби
Скриншот повідомлення Дмитра Кулеби

Підтверджено вже 20 загиблих унаслідок ракетного удару Росії по Вінниці. Троє дітей, у тому числі малеча на фото. Це тероризм. Навмисне вбивство мирного населення з метою посіяти страх. Росія є терористичною державою і має бути юридично визнана такою. Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, ми писали, що у четвер 14 липня росія вчинила жахливий терористичний удар по Вінниці. загиблі діти, тіла розкидано по центру міста.

Як повідомляв "Знай.ua" співачка Roxolana повідомила про загибель та поранення членів своєї команди після удару рф у Вінниці.

Також "Знай.ua" інформував, що у російському Білгороді мешканці симулюють "обстріли ЗСУ" та "бавовну".