Президент Бразилії вигадав геніальний план для того, щоб припинити війну в Україні, проте розповість про це виключно Володимиру Зеленському.

Про це пише видання Reuters .

Як відомо, бразильський президент досі займає нейтральну позицію щодо війни Росії проти України, адже вони продовжують і мають намір у майбутньому вести справи з країною-терористом.

Цього разу Жаїр Болсонару зробив нову заяву, в якій розповів про можливість урегулювати конфлікт, та пообіцяв поділитися своєю ідеєю з українським президентом Володимиром Зеленським. У них має відбутися телефонна розмова вже наступного тижня.

Президент Бразилії Жаір Болсонар
Президент Бразилії Жаір Болсонар

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Я скажу йому свою думку, те, що я думаю. Вирішення цього. Я знаю, як це можна вирішити. Але я нікому не скажу. Вирішення цієї справи буде схоже на те, як закінчилася війна Аргентини з Великобританією 1982 року", — додав він, не надавши додаткових подробиць.

Нагадаємо, що в 1982 році між Аргентиною та Британією стався невеликий конфлікт, і у всьому провиною контроль над Фолклендськими островами у південній Атлантиці, відомими в Аргентині як Мальвінські.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Тоді аргентинські війська висадилися на островах, які перебували під повним контролем офіційного Лондона, після чого Великобританія надіслала військово-морську оперативну групу для того, щоб відобразити їх. Через два місяці Аргентина капітулювала.

Що намагатиметься запропонувати президент Бразилії українському гаранту - загадка, проте існують величезні сумніви щодо того, що це якось допоможе.

Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube
Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що секретар РНБО Олексій Данилов розповів, коли Україна перестане вести бойові дії

Раніше повідомлялося, що українська авіація Повітряних сил ЗСУ знищує ворога всіма можливими засобами .

Також російський пропагандист попрацював для української розвідки у прямому ефірі: дуже допоміг