Усі, хто винен у військових злочинах в Україні, повинні бути покарані, і карма обов'язково наздожене кожного, хто виконував ці нелюдські накази.

Цього разу вдалося знайти одного з таких росіян, які продовжують знищувати українців просто за те, що вони існують.

На опублікованих кадрах можна побачити командира 4-ї окремої бригади підводних човнів Чорноморського флоту. Капітан 1 рангу Міхолап Олег Костянтинович 1976 року народження.

Сім'я окупантів, фото: вільне джерело
Сім'я окупантів, фото: вільне джерело

Він у складі шостої бригади підводних човнів проекту "Варшав'янка" завдав ударів крилатими ракетами "Калібр" по українським містам. Тобто він винний у смертях усіх дітей на території України, і, очевидно, зупинятися не збирається.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На фотографії, до речі, він разом із дружиною, і вони мають дорослого сина. На перший погляд, щаслива родина, але якщо копнути глибше, то всі вони причетні до військових злочинів в Україні.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Мабуть, Олег Міхолап не представляв такий варіант, що на місці звичайних людей під час запуску ракет могли опинитися його рідні, тому й продовжує це робити.

На щастя, ми живемо в епоху інтернету і знайти всю важливу інформацію про людину дуже просто. Ось, наприклад:

ІПН 511601951362. Паспорт 4702 465559 видано ОВС м. Полярний, Мурманської обл. 10.07.2002.

Адреса реєстрації: м. Санкт-Петербург, м. Ломоносов (входить до складу Санкт-Петербурга), вул. Федюнінського, б.16, кв. 69.

Адреса в Новоросійську: вул. Герцена, буд. 1.

Старший син Міхолап Ігор Олегович, 03.04.2001. Профіль в VK та Instagram .

Сім'я окупантів, фото: вільне джерело
Сім'я окупантів, фото: вільне джерело

До речі, навчається хлопець у Санкт-Петербурзі на штурмана військового корабля, тому не виключено, що невдовзі його також можуть відправити в Україну.

Ми знайдемо всіх, хто причетний до цього, і вони обов'язково дадуть відповідь.

Нагадаємо, що Білорусі було оголошено дефолт - ось до чого привела країну дружба з путіним.

Раніше повідомлялося, що американські РСЗВ M270 MLRS вже практично на фронті: озброєння, проти якого в окупантів жодного шансу

Також посольство США в Україні терміново просить своїх громадян залишити Україну .