У російському полоні помер громадянин Великобританії Пол Урі. Черговий злочин окупантів, який вони намагаються виправдати.

Про це почали повідомляти російські засоби масової інформації. При цьому вони стверджують, що він помер "від хвороб та стресу" у полоні "ДНР", але ніхто в це вже не повірить.

Смерть настала ще 10 липня, проте розповісти про це вони вирішили лише зараз. Що саме з ним створили російські злочинці – вже ніхто не впізнає.

Пропаганда, фото скріншот
Пропаганда, фото скріншот

При цьому він не був серед полонених, які були засуджені до страти, однак смерть все ж таки настала.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так званий "омбудсмен" угруповання Дар'я Морозова зазначила, що було проведено медогляд, який виявив у полоненого цілу низку хронічних захворювань.

Серед них — інсулінозалежний діабет, ураження дихальної системи, нирок та низка захворювань серцево-судинної системи. Вони також нібито почали надавати йому відповідну медичну допомогу, у яких виникають величезні сумніви.

Пол Урі, фото: вільне джерело
Пол Урі, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що британець потрапив у полон ще у квітні цього року, і його звинувачували в участі у бойових діях на боці ЗСУ. Проте насправді він просто був волонтером. До того, як приїхати в Україну він, за словами бойовиків, воював в Афганістані, Іраку та Лівії.

Величезна втрата для рідних та близьких. Окупанти псують життя не лише українцям, а й людям у всьому світі.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що росіяни продовжують панікувати від сучасної зброї ЗСУ – неможливо відстежити, надій не залишилося

Раніше повідомлялося, що російські загарбники скаржаться на ставлення командування як до бидла: відпустка тепер лише на папірцях.

Також, у ВПС розповіли, чому не вдається збивати російські цілі у повітряному просторі Білорусі