Один із російських пропагандистів Андрій Норкін здивував цинізмом, коментуючи ракетний удар центром Вінниці, від якого загинуло багато цивільних, у тому числі маленьких дітей. Своє бачення терористичного акту він пояснив в ефірі програми "Место встречи".

Російський пропагандист із серйозною особою в ефірі одного з найбільших каналів Росії заявляє, що загибель 23 людей у ​​Вінниці, у тому числі дітей це "супутня шкода". При цьому він заявляє, що в Будинку офіцерів знаходилося "командування ВПС", але жодних доказів у кращих традиціях пропаганди не наводить.

Ракетний удар рф по Вінниці, скріншот з відео
Ракетний удар рф по Вінниці, скріншот з відео

"Повертається до суперечки про те, як нам вести спецоперацію. Тобто активізувати наші дії - бити і бити, завдавати ударів по центрах прийняття рішень у даному випадку Будинок офіцерів, яким сиділи командири ВПС і щось таке обговорювали з іноземцями. Це центр ухвалення рішень. Так, при цьому є супутні збитки", - заявляє пропагандист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому Норкін не може пояснити, чому і навіщо "командування ВПС" зібралося в культурному об'єкті, де планувався благодійний концерт, а не в захищеному бункері ближче до західного кордону.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що бойовики в "ДНР" довели до загибелі британського полоненого Пола Урі: над легендою сильно не морочилися.

Також наш портал інформував, росіяни продовжують панікувати від сучасної зброї ЗСУ – неможливо відстежити, надій не залишилося.

Крім того, ми писали, що рух опору в Маріуполі підтвердив підпал на одному з підприємств міста – нехай краще палає, ніж росіяни розтягнуть.