Російські пропагандисти показали сюжет, на якому чітко видно, як у Маріуполі армія росії впритул розстрілює житлові будинки з танків. При цьому в Міноборони Росії продовжують запевняти, що мирне населення України не страждає. Ролик показали на пропагандистському телеканалі RT.

Події у Маріуполі відомі усьому світу. Російська армія цілеспрямовано стирала з лиця землі місто, вбиваючи на своєму шляху все живе. Те саме відбувається і в інших регіонах України, зокрема на Сході та Харкові. Втім, у Росії як пропагандисти, так і Міністерство оборони в один голос запевняють, що не завдають удару по мирних об'єктах.

Маріуполь. Фото: скрін youtube
Маріуполь. Фото: скрін youtube

Цього разу російські пропагандисти трохи "промахнулися" та показали по телебаченню прямі докази звірств їхньої "армії". На відео танк практично впритул веде вогонь по житлових кварталах Маріуполя. Матеріалів для Гааги вже більш ніж достатньо, щоб привернути росію до відповіді, але це не менш важливе, адже надано самими росіянами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Шойгу наказав армії Росії наростити сили на всіх напрямках, Невзоров "передбачає" теракти: "Ні на що інше не здатна".

Також наш портал повідомляв, що оскаженілі російські пропагандисти заявили, що їм мало Вінниці: "Якщо не бомбитимемо пологові будинки і школи, ми не виграємо".

Крім того, наш портал писав, російська армія щодня втрачає свою силу, скоро попросять у вусатого диктатора фанерні танки — бійці ЗСУ спрацювали майстерно.