Заступник голови Радбезу рф, колишній президент Дмитро Медведєв заявив, що спроби України повернути Крим настане "судний день".

У своєму спічі Медведєв розповів, що росія вважає Крим російським і це назавжди. Тому сає право на превентивну самооборону. Він зазначив, що напад на Крим буде вважатися нападом на рф.

Дмитро Медведєв. Фото: скриншот Telegram
Дмитро Медведєв. Фото: скриншот Telegram

Також заявив, що відмова НАТО визнати Крим російським - "пряма та явна загроза", яка може призвести до "прямого нападу". Чергову маячню заступник голови в Ради безпеки рф проголосив на черговому засіданню, поруч на відео, оприлюдненому у соцмережах сидить ветеран в медалях. Також про погрози в бік України оприлюднили російські ЗМІ.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це пряма та явна загроза, особливо в умовах того, що сталося з Кримом. Крим повернувся до рф. Якщо будь-яка інша держава, чи то Україна, чи країни НАТО, вважає, що Крим не є російським, для нас це системна загроза. Якщо така держава входить до ворожого для нас блоку, а я недарма згадував цілевказівку стратегічних ядерних сил натовських країн, то для нас ця загроза має постійний характер Медведєв

Мережу заповнили меми та жарти, так українці реагують на пропагандистські марення. Хтось наліпив запасному президенту червоного блазенського носа.

Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram
Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram

Хтось поставив ролик про те, як мавпі дають гвинтівку, і вона усіх розстрілює, але це всього лише її сон.

Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram
Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, раніше Медведєв вже робив "вис*р" погрожуючи Україні. Лякаючи, що у разі спроб повернення Криму — почнеться Третя світова війна.

Для українців вже йде світова війна, загиблі люди, цивільні та військові, які до війни були цивільними, знищені десятки міст, інфраструктура, поламане життя тих, хто живий.

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Медведєв побачив "перемогу" для росії у відставці Бориса Джонсона.

Як повідомляв "Знай.ua" астролог передбачив, що Дмитро Медведєв у відчаї та може накласти на себе руки.

Також "Знай.ua" інформував, що Борис Новодержкін пояснив, як путін будує свою політику.