Перед родичами військових однієї з бригад рф генерал виправдовується — не можна виводити окупаційні війська з України, інакше росія буде "як побита собака".

Російський генерал розповідає, що за планом мало починатися бойове злагодження нового підрозділу, контракт підписали лише 20-25 осіб. Водночас так званих "відмовників" у бригаді щонайменше вдесятеро більше. Сюжет з аудіозаписом розмови оприлюднили на Youtube "Радіо Свобода".

Російський генерал, який кличе солдатів до війська на смерть. Фото: скриншот Telegram
Російський генерал, який кличе солдатів до війська на смерть. Фото: скриншот Telegram

Він припустив, що президент може заявити, що спеціальна операція закінчена. Але тоді російським військам прийдеться піти з України наче побитій собаці.

Тільки що в нас вийде? Все, що зроблено, даремно? І ось цей увесь націоналізм, який залишився недобитий, він просто до нас прийде за рік, він просто за рік буде тут

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тішить те, що у бригаді як до війни налічувала близько 3500 військовослужбовців, на початок червня вже було понад 260 "відмовників"

Після почутої "методички" стає зрозумілим, що не буде ніякого швидкого завершення бойових дій. російська влада не цінує своїх людей, десятки тисяч російських "добрив". Вони воюватимуть доти, доки в прямому сенсі не будуть демілітаризовані на полі бою.

Нагадаємо, ми писали, що російський окупант, який потрапив у полон, зізнався заради чого приїхав вбивати мирних українців.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти відмовляються вступати в бій з ЗСУ і тікають цілими взводами до росії.

Також "Знай.ua" інформував, що 19-річний нацгвардієць став "Запорізьким месником" і збив уже 6 літаків росіян.