Росія продовжує зариватися та посилювати свої позиції на окупованому півдні України.

Про це повідомляє британська розвідка у Twitter. Оборона на окупованих територіях включає пересування російських військ, техніки та засобів оборони між Маріуполем та Запоріжжям, а також у Херсоні.

Українські ЗСУ. Фото: скриншот YouTube
Українські ЗСУ. Фото: скриншот YouTube

Російські сили в Мелітополі також посилюють заходи безпеки. Це є відповіддю на тиск, який чинять українські ЗСУ на російську оборонну лінію в Херсонській області вже понад місяць.

Останні політичні заяви Зеленського попереджали про майбутні наступальні операції, щоб витиснути Росію з окупованих територій. Російські оборонні кроки, ймовірно, є відповіддю на очікувані українські наступи, на вимоги міністра оборони Шойгу під час нещодавнього візиту на Донбас, а також на атаки, які Україна здійснює по командних пунктах, логістичних вузлах, бойовим підрозділам.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

У британській розвідці повідомляють, що завзяття, з яким російські війська укріплюються говорить про серйозність очікуваних атак з боку української армії. Також повідомляється, що попри те, що загальної мобілізації в рф не відбувається, військові маніпулюють та тиснуть на родичів солдатів, щоб ті підписували контракти для війни з Україною, тим самим з потугами, але формуючи нові батальйони.

Нагадаємо, ми писали, що у росії мати здала поліції свого сина, який відмовлявся йти на війну в Україну.

Як повідомляв "Знай.ua" що воїни ЗСУ можуть використовувати HIMARS для ліквідації ворожих об'єктів на півострові.

Також "Знай.ua" інформував, що російські пропагандисти випадково надали докази для Гааги: вже не приховують геноциду українців.