Війна проти України, яку розпочав бункерний маразматик путін, триває майже п'ять місяців, воїни ЗСУ дають окупантам гідний опір.

У черговому перехопленні розмови загарбника з батьком той скаржиться на командування, яке не шкодує солдат, та кидає під шквальний вогонь ЗСУ. Розмову оприлюднили на YouTube.

Українські захисники. Фото: скриншот  Facebook
Українські захисники. Фото: скриншот Facebook

Окупант обговорює з батьком становище на його ділянці фронту. Каже, що обіцяли сформувати новий батальйон, щоб замінити їх. Але цього так і не відбулось. З розмови чути, що і батько і син розлючені на командування.

Нас тут залишилось менш як 200. А по списках понад 20 тисяч. Вони нам тільки кажуть – памперси поміняйте. Чого ви боїтесь? А "туди", по новинах хлопці читають, озброєння нове поставляють. А у нас взагалі нічого. У нас навіть жодного танку немає. У нас був танк один – 72. Його спалили. Склади наші з боєприпасами всі знищили. розповідає окупант.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Також окупант розповідає, що й в тилу теж неспокійно, ЗСУ нищить боєприпаси, а командири відійшли на відстань 90 км. Тобто як і треба буде допомога, то вона не підійде вчасно. Окупант переживає, що їх стирають з лиця землі. Чомусь в голові росіянина не виникає бажання повертатися домів. Їм самим не зрозуміло, з якою метою вони взагалі знаходяться на українській землі.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ знищили гордість путіна, через яку навіть у НАТО "облизувалися" від заздрощів.

Як повідомляв "Знай.ua" 19-річний нацгвардієць став "Запорізьким месником" і збив уже 6 літаків росіян.

Також "Знай.ua" інформував, що російський пропагандист здивував цинізмом, коментуючи вбивства дітей у Вінниці.