Прес-секретар диктатора путіна Дмитро Пєсков вирішив вкотре висловитися про війну в Україні і набрехав своїм громадянам про дії окупантських військ.

На місцевому телебаченні вийшов сюжет, у якому прес-секретар президента промив мізки своїм зомбованим глядачам.

Зокрема, цього разу він вирішив висловитись про удари російських військ по різних об'єктах.

Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".

"Наші всі мають чіткий наказ уникати збитків для громадянської інфраструктури та жертв серед цивільного населення. Тому вони працюють дуже акуратно, використовують високоточну зброю, виключають будь-які удари по цивільній інфраструктурі" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому чомусь цей брехливий пропагандист упустив з уваги той момент, що їхні окупанти вбили тисячі ні в чому безневинних мирних жителів.

Вінниця, Кременчук, Дніпро, Краматорськ, і таке інше. Усе це справжній акт тероризму. Крім того, раз на те пішло, за п'ять місяців повномасштабного наступу росіяни завдали в десятки разів більше ударів по цивільним об'єктам, ніж військовим.

Це йде війна на виснаження. Такими ударами та вбивствами мирних людей вони намагаються залякати людей і змусити українську владу здатися. При цьому вони не беруть до уваги факт, що це робить нас тільки сильнішими, і жага помсти прокидається.

Дмитро Пєсков, скріншот відео
Дмитро Пєсков, скріншот відео

Також висловився Дмитро Пєсков про терміни цієї війни.

"Російська спецоперація, без сумнівів, завершиться, коли всі її цілі буде досягнуто. Чітких тимчасових рамок немає, головне - ефективність", - заявив речник путіна.

Нагадаємо, що російський пропагандист Медведєв залякав Україну "судним днем", але Володимир Зеленський поставив прихвостня на місце .

Раніше повідомлялося, що техніка противника, боєкомплект разом з окупантами перетворилися на "добрих росіян"

Також iPhone врятував життя українському захиснику – смартфон прийняв весь удар на себе .