Найближчим часом "Вагнер" почнуть втрачати свою роль для російської федерації. Ще одна проблема для окупантів.

Про це вирішили розповісти у британській розвідці, і дані опубліковані на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії у соціальній мережі Twitter .

Справа в тому, що через зниження критеріїв для набору новобранців, а також залучення засуджених до ПВК "Вагнер" втрачатиме свою провідну роль у цій війні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Росія використовувала приватну військову компанію "Вагнер" для посилення сил на передовій, а також для зменшення нестачі особового складу та втрат. "Вагнер" майже напевно грав центральну роль в останніх боях, включаючи захоплення Попасної та Лисичанська. Ці бої завдали групі великих втрат" - йдеться у повідомленні під постом.

Найманці "Вагнера", скріншот з відео
Найманці "Вагнера", скріншот з відео

Примітно, що знижуються стандарти набору, і беруть працювати навіть тих, хто раніше був у так званому "чорному списку".

До речі, поки відбувається заміна низки високопоставлених російських військових командирів, глава "Вагнера" ​​Євген Пригожин нещодавно отримав звання героя Росії за роботу його підрозділу в Луганській області. Це може загострити незабаром незадоволення між ЧВК та військовими, як припустили розвідники.

ПВК "Вагнер"
ПВК "Вагнер"

Тобто російські окупанти продовжують втрачати бойовий дух, що зіграє проти них поганий жарт. Це, звичайно, позитивно позначається на українських захисниках, і вони зможуть звільнити з окупації наші території.

Нагадаємо, що під Луганськом окупанти знищили свій винищувач Су-34 і радісно цим похвалилися.

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ показали, як наганяють страх на окупантів новими високоточними гаубицями: працюють як годинники

Також, Володимир Зеленський звільнив голову СБУ Баканова та Генпрокурора Венедиктову: формулювання здивувало