Стало відомо про чергову дурну витівку росіян. При вторгненні керувалися картами минулого століття, і при цьому їх зовсім нічого збентежило.

Про це повідомили у Службі безпеки України у соціальних мережах, а також опублікували кадри тих самих карт, які для свого наступу використовували росіяни.

Всі ці документи були знайдені в населених пунктах Харківської області, які тимчасово окуповані росіянами. Це звичайні топографічні карти України, випущені ще 1969 року. Водночас документи російського мотострілецького батальйону 138-ї гвардійської мотострілецької бригади не оновлювалися щонайменше 53 роки.

Їх зовсім нічого не збентежило, навіть те, що в районі Салтівського житлового масиву з'явилися високі будинки. Його почали забудовувати лише на початку 70-х років, а раніше там був так званий пустир.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Карти росіян, фото: СБУ
Карти росіян, фото: СБУ

"Також відсутні Трав'янське та Муромське водосховища, зведені у сімдесяті роки. А державний кордон між Україною та Росією намальований кульковою ручкою, оскільки на картах її взагалі не було", - додали у прес-службі.

Карти росіян, фото: СБУ
Карти росіян, фото: СБУ

Черговий доказ того, що "друга армія у світі" якими вони себе позиціонують, використовують методички з минулого століття, і ніяк вони не готувалися перед настанням. Їх кинули як гарматне м'ясо. І з таким методом вони хочуть перемогти український народ – це кумедно.

Карти росіян, фото: СБУ
Карти росіян, фото: СБУ

Нагадаємо, що колаборанту влаштували "темну" при поверненні додому: у тяжкому стані "відкачують" лікарі

Раніше повідомлялося, що американські РСЗВ M270 MLRS вже практично на фронті: озброєння, проти якого в окупантів жодного шансу

Також, мобілізація жінок в Україні: у Генштабі розповіли, кому обов'язково потрібно ставати на військовий облік