Віталій Кім звернувся до мешканців області з проханням допомогти українським ЗСУ.

У щоденному зверненні до співмешканців області, Віталій Кім розповів про поточну ситуацію. За його словами, росіяни продовжують обстріли міста та околиць. Цього разу на щастя без жертв. Відео Кім розмістив на своєму телеграм-каналі.

Віталій Кім. Фото: скриншот Telegram
Віталій Кім. Фото: скриншот Telegram

Віталій Кім розповів, що окупанти платять через телеграм-канали, обіцяють анонімність, нашим громадянам, які погоджуються бути для російських окупантів коригувальниками вогню. Вони там якісь копійки платять — тисячу чи півтори тисячі грн, уточнює Кім. Обіцяють анонімність, але ні, ми їх потихеньку виловлюємо. Служба ефективно працює по виявленню коригувальників. Але час такий, що треба теж допомагати.

Віталій Кім. Фото: скриншот Telegram
Віталій Кім. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що я вирішив. Ми зараз пропрацьовуємо інструкцію, пошту я скину, та дані, куди звертатися. Словом, я буду платити 100 доларів кожному, хто наведе на наводчика для того, щоб виявити реальну людину, яка наводить. Там буде чітка інструкція, телефон підтвердження... Тому варто піддивлятися до негідниів, які допомагають росіянам. Це буде оплачено. Шукайте, хлопці. Це стосується Миколаївської області, інші я не потягну. Віталій Кім.

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Пєсков прокоментував удари росії по Україні, не бачить у цьому проблеми.

Як повідомляв "Знай.ua" "Тарзан" пішов служити в ЗСУ і став справжньою зіркою.

Також "Знай.ua" інформував, техніка противника, боєкомплект разом з окупантами перетворилися на "хороших руських".