Головним інструментом у визволенні півострова буде дипломатичний діалог, але першими на його територію все одно заходитимуть військові.

Тому використання військових елементів у деокупації Криму буде точно, — заявила постпред президента України в АР Крим Ташева.

Ташева розповіла, що в України вже існує затверджений план щодо звільнення Криму. Вона заявила, що його утвердили у 2021 році.

У 2021 році ми затвердили стратегію деокупації та реінтеграції Криму. Це був дуже важливий документ. У ньому прописано, що основним інструментом деокупації є дипломатичний шлях. Але не лише. Ми не виключали в стратегії й інші інструменти. Звичайно, після 24 лютого багато що змінилося. Таміла Ташева.

Вона заявила, що без заходження військових деокупація Криму неможлива, але за ними одразу підуть дипломатичні діалоги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Представниця офісу президента розповіла, що після початку воєнних дій про деокупацію півострова стали говорити більш впевнено та більш реалістично в ближньому майбутньому.

Цікаво, що у Севастополі після загибелі 4-річної дитини з'явилася меморіальна дошка з надписом "Ліза, прости нас".

Нагадаємо, ми писали, що путінський посіпака Медведєв знову наговорив маячні та вдався до погроз — "третю світову" замінив на "судний день".

Як повідомляв "Знай.ua" техніка противника, боєкомплект разом з окупантами перетворилися на "хороших руських".

Також "Знай.ua" інформував, що російський пропагандист Медведєв залякав Україну "судним днем", але Володимир Зеленський поставив прихвостня на місце.