Відомий "злий гном" Рамзан Кадиров знову насмішив мережу, спочатку істеричними вимогами про розміщення в горах ППО, а потім заявами про "захоплення" Києва та взагалі всього Північноатлантичного блоку.

Він заявив, що і далі готові йти вперед та з легкістю забрати Київ та країни НАТО. Про це головний тіктокер війни в Україні написав на своєму сайті.

кадиров. Фото: скриншот Youtube
кадиров. Фото: скриншот Youtube

Ми і далі готовий за наказом йти уперед з легкістю забрати Київ і країни НАТО, нашим підрозділам, загартований у справжніх боях, не зможе протистояти жодна армія світу. У нас є досвід арсенал Віра патріотизм ідея і правда. написав главарь російських найманців

Стало відомо, що речник батальйону чеченців у складі ЗСУ імені Шейха Мансура заявив, що ічкерійці розпочали підготовку до бойових дій у окупованій рф Чечні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

кадиров. Фото: скриншот Youtube
кадиров. Фото: скриншот Youtube

За його словами, Ічкерія розділена на три фронти та 16 секторів. Йде інтенсивне збирання інформації міст дислокації росіян для атак.

Саме в цей час Кадиров став вимагати у путіна захист від обстрілів, та наполягає розміщення ППО в горах.

кадиров. Фото: скриншот Telegram
кадиров. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти намагалися взяти Харків за картами минулого століття, не збентежили висотки замість пустиря.

Як повідомляв "Знай.ua" у жінок у ЗСУ з'явиться більше можливостей на фронті, у Міноборони ухвалили історичне рішення.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти намагаються врятувати майбутній металобрухт від HIMARS.