Українці за кордоном лютою ненавистю зустрічають росіян, співачка закидала машини з російськими прапорами камінням, і каже, що не зупинилася б, якби з авто вийшли вороги.

Слава Дьомін на своїй сторінці в Instagram розмістив уривок з інтерв'ю Юлії Думанської, де вона розповідає, як об'єдналася з російськомовною українкою, та дали жару росіянам, які їхали з триколорами. Імовірно, після того росіяни стали прибирати свої прапори не тільки з дахів авто, але й на номерних знаках.

Юлія Думанська. Фото: скриншот Instagram
Юлія Думанська. Фото: скриншот Instagram

Юлія розповідає, що коли була на Кіпрі з нею трапилася історія. Вона відпочивала з донькою в парку, а коло неї знаходилася мамам з хлопчиком — російськомовні. Співачка відсторонилася від цієї парочки, думаючи, що то москалі. Однак, коли хлопчик прибіг та розповів, що по вулиці їде авто з російськими прапорами, а жінка побігла і стала брати великі каміння та кидати в авто, Юлія зрозуміла, що поруч з нею - українка. Тоді співачка й собі стала кидати каміння, і це принесло їй велику душевну розраду. Це було на підсвідомому рівні, пояснює Юлія.

Юлія Думанська. Фото: скриншот Instagram
Юлія Думанська. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це інстинктивно, це стан афекту, я починаю брати каміння і теж кидати. Я отримую таку масу задоволення від цього. Вони стояли на світлофорі, і нам вдалося дуже прицільно потрапляти і у вікна машини, і по даху. Якби вони вийшли, я не знаю, чи зупинилася, я б і далі кидала це каміння. це була ніби якась відплата за наші страждання. Юлія Думанська

Юлія Думанська. Фото: скриншот Instagram
Юлія Думанська. Фото: скриншот Instagram

"Мммм як би ми хотіли до вас приєднатись", "На жаль не було гранати поблизу", "Я так жалкую, що мене не було поряд", "Я б була в її команді", "Я просто вас люблю, тому в цьому році всюди москалі окупували курортні зони і як бидло себе ведуть з алкоголем", "Моя дочка в Туреччині плювала на всі рашискі машини і казала Слава Укрїні!", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Слава Дьомін розчулив українців, показавши зустріч воїна ЗСУ з коханою.

Як повідомляв "Знай.ua" Дьомін розповів про зіпсовані стосунки зі свекром

Також "Знай.ua" інформував, що Дьомін дізнався, що думає Дорн з приводу "хороших росіян".