Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розповів, як західне озброєння допомогло стабілізувати ситуацію в країні.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook , де регулярно ділиться головними та актуальними новинами з фронту.

Справа в тому, що він поговорив телефоном з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі, і там чоловік зазначив, що Україні вдалося стабілізувати ситуацію на фронті, що не може не тішити.

Валерій Залужний. Фото: скриншот YouTube
Валерій Залужний. Фото: скриншот YouTube

"Нам вдалося стабілізувати ситуацію. Вона складна, напружена, але повністю контрольована. Важливим фактором, що сприяє утриманню нами оборонних рубежів та позицій, є своєчасне прибуття М142 HIMARS, що завдають прицільних ударів по ворожих пунктах управління, складів зберігання боєприпасів та палива" - йдеться у повідомленні. під постом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До речі, вже в середу, 20 липня, відбудеться онлайн-зустріч Контактної групи з питань оборони України у форматі "Раммштайн-4". По телефону Валерій Залужний разом із генералом Міллі синхронізували запити української сторони, а це означає, що на нас з вами чекають приємні сюрпризи.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Україна отримає ще більше озброєння для того, щоб вигнати росіян із наших земель, і громадяни знову дізналися, що таке мирне життя.

Нагадаємо, що ЗСУ за одну добу вщент розгромили окупантів та їхню хвалену техніку — українці на всіх ділянках знищують ворога.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти підписали контракти 15-річної давності, мріють повернутися додому живими .

Також Дмитро Пєсков прокоментував удари росії по Україні, не бачить у цьому проблеми .