Відомо, що російські окупанти на захоплених територіях Херсонської області вирішили посилити поліцейський режим. Жодної свободи людям.

Про це стало відомо завдяки новим даним Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Росіянами було видано указ, а саме так званим головою "військово-цивільної адміністрації Херсонської області" Володимиром Сальдом. Називається цей документ від колаборанта "Про заходи відповідальності за вчинення окремих правопорушень, які посягають на громадський порядок та громадську безпеку".

У документі йдеться про заборону діяльності, яка може заважати роботі адміністрацій окупантів, «виборчих комісій», а також інших органів, які самі створили росіяни на окупованих територіях. Сидіти їм там лишилося недовго.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Також розпорядженням "голови Каховської вца" Володимира Леонтьєва посилюється пропускний контроль на території Каховського району. Дано дозвіл на обшуки, затримання та обмеження волі, які можуть проводитися на розсуд окупантів. Населення попереджено про посилення заходів покарання у разі порушення комендантської години. на місці" - йдеться у повідомленні під постом.

Документи окупантів, фото: ГУР МО
Документи окупантів, фото: ГУР МО

Варто зазначити, що наразі Збройні сили України готуються до звільнення всіх Херсонської області. Статися це може вже до кінця року, а за деякими прогнозами і до кінця літа. Сподіваємось, що так і буде.

Документи окупантів, фото: ГУР МО
Документи окупантів, фото: ГУР МО

Документи окупантів, фото: ГУР МО
Документи окупантів, фото: ГУР МО

Нагадаємо, хто і як звільнятиме Крим, без військових не вийде — Зеленський дозрів план

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім підказав, як заробити $100: потрібно допомогти

Також російська ракета зруйнувала її будинок напередодні весілля: наречена з Вінниці вразила рішенням