Росіяни почали визнавати той факт, що західне озброєння змінює перебіг війни на користь України. "Вагнерівець" написав величезний пост, який перетворив роботу окупантів на пилюку.

Публікація з'явилася в його особистому Telegram-каналі, після чого раптово видалено. Мабуть, отримав догану за те, що вирішив розповісти правду всьому світу. Там сприймають лише брехню та пропаганду.

Він зазначив, що постійно долинають звуки досконалої роботи РСЗВ, і вибухи тих, хто говорить регулярно про марність цих систем.

Вагнеровец, фото: скрін
Вагнеровец, фото: скрін

"Знищення HIMARSів, де насправді було знищено лісовоз, який возив колоди на фронтову сторону ЗСУ для обвалки та зміцнення своїх позицій. І взагалі, на майбутнє, якщо ви побачите склеювання кадрів, низькоякісну зйомку з БПЛА, де не видно нічого, окрім пікселів і щось димиться, в результаті чого доводиться дофантазувати - вважайте інформацією, що не відповідає дійсності.Якби нам дійсно вдалося засікти розташування HIMARS, а потім його знищити, повірте, кадрів було б у достатку" - пише "Вагнерівець".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вагнеровец, фото: скрін
Вагнеровец, фото: скрін

У пості чоловік розповів усю правду про те, як росіяни зазнають поразки на полі бою. Звичайно ж, пропагандистам це не сподобалося, бо їхня робота пішла нанівець, і народ дізнається правду.

Вагнеровец, фото: скрін
Вагнеровец, фото: скрін

Через деякий час публікація була видалена, що не дивно.

За останні кілька тижнів за допомогою західного озброєння вдалося знищити десятки складів із боєприпасами, через що вони почали відсувати їх у тил. Росіяни бояться програти, хоча це вже давно сталося. Залишилося, щоби прийшло до них усвідомлення цього.

HIMARS, фото: вільне джерело
HIMARS, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що астролог Влад Росс анонсував визволення українських територій восени, Херсон знову повернеться додому

Раніше повідомлялося, що Валерій Залужний знову втер носа росіянам: як HIMARS стабілізували ситуацію на фронті

Також, ЗСУ за одну добу вщент розгромили окупантів та їхню хвалену техніку — українці на всіх ділянках знищують ворога