У американському ОПК просять надати перелік потреб для ЗСУ, та готові постачати стільки зброї, скільки буде потрібно, до остаточної перемоги України.

Про це заявила в інтерв'ю Financial Times виконавчий директор американського оборонного підприємства Northrop Grumman Кеті Ворден.

Військова техніка з США. Фото: скриншот Facebook
Військова техніка з США. Фото: скриншот Facebook

Вона оголосила свою позицію щодо того, що підприємство готове нарощувати виробництво озброєння для України. Єдине, що потрібно знати, це чіткий перелік озброєння та необхідної військової техніки, а також її кількість.

На думку Ворден, війна не закінчиться швидко, та може тривати декілька років, отже запаси озброєння, яке передається Україні, необхідно поповнювати.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Поки що немає жодних ознак швидкого завершення війни доповнила директор.

Кеті Ворден. Фото: скриншот Youtube
Кеті Ворден. Фото: скриншот Youtube

Також було підтверджено, що кілька разів на тиждень проводяться зустрічі у Пентагоні, де обговорюються заходи щодо підтримки України озброєнням та дозволяють зрозуміти напрями, на яких підприємства мають зосередитися.

Крім того, у статті йдеться про іншого підрядника армії США, який повідомив, що вже почав закуповувати компоненти в очікуванні великих замовлень на виготовлення літаків та гелікоптерів для України. Але підготовку до розширення виробництва здійснює своїм ризиком без чіткого замовлення.

Скриншот статті
Скриншот статті

Нагадаємо, ми писали, що "Вконтакте" разом із російськими спецслужбами масово видаляють акаунти полонених окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" на росії показали, як стріляли по окупованих територіях — мапи з цілями опублікували у ЗМІ.

Також "Знай.ua" інформував, ЗСУ за одну добу вщент розгромили окупантів та їхню хвалену техніку — українці на всіх ділянках нищать ворога.