Міноборони Олексій Резніков запропонував західним партнерам України вигідну пропозицію. Він заявив, що в Україні на полі боя можна тестувати нові розробки зброї.

На думку міноборони, кращої можливості, ніж протестувати нову зброю на ворогу не буде. Про це Резніков повідомив під час розмови на Atlantic Council.

Олексій Резніков. Фото: скриншот Youtube
Олексій Резніков. Фото: скриншот Youtube

Я думаю, для наших партнерів у Польщі, США, Франції, Німеччині чи для наших турецьких партнерів це добрий шанс протестувати їхнє озброєння. Тому давайте нам інструменти, ми закінчимо роботу, і ви матимете нову інформацію про роботу зброї Сказав Резніков.

Він вважає, що Україна могла б стати випробувальним полігоном. Багато зброї зараз тестується в справжніх умовах бою проти російської армії, яка має багато своїх сучасних систем. Вони мають інтелектуальні засоби радіоелектронної боротьби та зв'язку, засоби протиповітряної оборони, крилаті ракети і балістичні ракети, а також інше обладнання.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олексій Резніков. Фото: Facebook
Олексій Резніков. Фото: Facebook

Також міноборони зазначив, що Україна ділиться всією інформацією та досвідом зі своїми партнерами. І для партнерів у Польщі, США, Франції, Німеччині або Туреччині це хороший шанс протестувати своє обладнання.

Нагадаємо, ми писали, що Валерій Залужний знову втер носа росіянам: як HIMARS стабілізували ситуацію на фронті.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ за одну добу вщент розгромили окупантів та їхню хвалену техніку — українці на всіх ділянках нищать ворога.

Також "Знай.ua" інформував, норвежці вирішили не пасти задніх, після Литви та Польщі оголосили про збір коштів для України