Останнім часом психічний стан путіна стає жвавою темою для дискусій та досліджень, адже від самопочуття "вождя" росії залежить доля багатьох.

У інтерв'ю The Insider професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон, який спеціалізується на психопатичних розладах особистості, дав свою оцінку психічного стану путіна.

путін на коні. Фото: скріншот Youtube
путін на коні. Фото: скріншот Youtube

Професор вважає, що "головний терорист" – психопат із ознаками нарцисизму та садизму. Також психіатр вважає, що така людина може спокійно натиснути на "червону кнопку". У своїй статі професор доводить, що путін маніпулятор та агресор, завдяки відсутності такої властивості як емпатія.

Якщо путін відчує себе загнаним у кут, він може застосувати ядерну зброю. Впевненості в тому, що в його оточенні є той, хто завадить йому, немає. "Він був спокійний, холодний і розважливий. Таким був його публічний образ усі 20 років. Але зараз видно, що він не цілком володіє собою, а отже, справді вкрай небезпечний", — каже психіатр.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Напад на Україну, вважає психіатр, це ніщо інше, як результат переоцінених сил росії. Джеймс Феллон вважає, що в такому випадку.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Варто показати путіну, що Захід не зупиниться ні перед чим. Слід створити потужний і обачний союз, який нестиме в собі наступне послання для путіна: "Ти підштовхуєш нас до точки, з якої ми можемо стерти тебе з лиця землі. Ми не хочемо цього робити, але ми можемо". Сказав Феллон.

І якщо всі висновки професора вірні, то путін небезпечний не тільки для Заходу, а й для всього світу, з Росією включно.

Нагадаємо, ми писали, що путіна критикують навіть у німецькому уряді: міністр закликав не вести переговори з терористами щодо зерна.

Як повідомляв "Знай.ua" путін розорив Росію більш ніж на 25 мільярдів доларів: знадобилося лише 4 місяці.

Також "Знай.ua" інформував, у Швейцарії путін "став" гей-клоуном, влучний портрет не сподобався у країні-терористі — погрожують подати до суду.