Українські біженці отримають отримані гроші від продажу путіна, який намагається проковтнути Україну.

У Німеччині виставили на аукціон скульптуру "Ненаситний Путін", повідомляє Deutsche Welle.. Величезна постать президента рф намагається проковтнути карту України, на якій написано "Подавись!!!".

"Путін ненажера".скульптура. Фото: скриншот WD
"Путін ненажера".скульптура. Фото: скриншот WD

Автор скульптури – художник Жак Тіллі. Він відомий своїми політично-сатиричними скульптурами, що прикрашають платформи під час протестів і парадів. Таким чином, він збирає гроші для українських біженців.

Ненажера путін розміщений на возі. Він проїхав зі скульптором по Дюссельдорфу, та побував біля Бранденбурзьких воріт. Переможець аукціону зможе тимчасово отримати скульптуру або просто пожертвувати гроші Україні. Тим, хто запропонує за "Ненаситного Путіна" не менше 20 тисяч євро, скульптор проведе екскурсію по своїй майстерні й подарує мінімодель воза.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тіллі не вперше робить путіна, після резонансних справ у 2009 році, він створив російського диктатора у вигляді пістолета, який цілиться у свободу преси.У 2013 році свій візок він присвятив затриманню Pussy Riot після панк-молебну "Богородиця, Путіна прожени!" у московському храмі Христа Спасителя.

Нагадаємо, ми писали, що у Швейцарії путін "став" гей-клоуном, влучний портрет не сподобався у країні-терористі.

Як повідомляв "Знай.ua" путін розорив Росію більш ніж на 25 мільярдів доларів: знадобилося лише 4 місяці

Також "Знай.ua" інформував, що російський пропагандист Медведєв залякав Україну "судним днем", але Володимир Зеленський поставив прихвостня на місце.