У мережі з'явилося чергове відео з допитом російського окупанта, який знищував Маріуполь як місто разом із іншими учасниками злочину. Він розповів про накази, які отримував регулярно.

Ролик з допитом опублікований на сторінках ГУР МО України в соціальних мережах, і там регулярно діляться різними роликами, чи це перехоплення розмов, чи подібні допити.

Цього разу вирішили поставити питання цілком адекватному на перший погляд парубкові. Все б добре, якби не одне "але" - він співучасник військових злочинів, які були скоєні в Маріуполі. І як зізнається він сам - побачити встиг багато за останні кілька місяців.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Перебуваючи в Маріуполі я побачив багато, і це було жахливо. Я спілкувався з людьми, які знаходилися ось у підвалі. Пам'ятаю жінка спускалася, так подивилася і запитала: "Ну що, вам подобається те, що ви з нами робите?", і нічого не зміг відповісти" – розповідає загарбник.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вони зміцнювалися в житлових будинках, у той час як їхня пропаганда розповідає про те, що це якраз ЗСУ ховаються за мирними жителями в будинках. Тобто виходить, що росіяни перебували в одній квартирі з умовною пенсіонеркою і вели з її будинку спостереження за українськими військовими. Містяни були як "живий щит".

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Також окупант на ролику зізнався, що їхні війська скидали на Маріуполь авіабомби, вели артилерійські обстріли. Хоча при цьому російська пропаганда все це заперечує. Що ж, цей ролик став ще одним доказом військових злочинів, який буде доставлений до Гааги.

Нагадаємо, що росіянам спробували донести всю правду про ефективність РСЗВ Himars, але "Вагнерівець" злякався наслідків

Раніше повідомлялося, що перелякані росіяни втекли на БМП від українського гранатометника, але їх наздогнав вогонь помсти .

Також, на Росії вигадують нові страшилки, американський ОПК готовий давати Україні необхідну зброю — скажіть, скільки і скільки